Botox & fillers

Botox

Door spiersamentrekking en spanning ontstaan er rimpels. Met behulp van botox kunnen we deze spieren minder actief maken waardoor de rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hierdoor wordt uw huid strakker waardoor u op een natuurlijke manier jonger uit gaat zien. Zo kunnen wij met behulp van een paar kleine prikjes voorhoofdrimpels, frons en kraaienpootjes verhelpen. Daarnaast kunnen we met behulp van botox het overmatig zweten, tandenknarsen en migraineklachten verhelpen.

Als u één van bovenstaande klachten of ongemakken ervaart, dan kan is  een botoxbehandeling misschien iets voor u. Deze kleine ingreep geeft u snel weer een frisse en een  stralende blik of het verhelpt van overmatig zweten, tandenknarsen en migraineklachten.

Filler

Naarmate we ouder worden krijgen we te maken met het verlies van elasticiteit van de huid. Daarnaast neemt de natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af met als gevolg dat we ouder uit gaan zien. Door middel van tijdelijke fillers kunnen we dit weer aanvullen waardoor de huid een stuk strakker wordt. Dit is in de lippen, rokerslijntjes, marionetlijnen, wangen, neus-lippenplooien, jukbeenderen en kaaklijnen mogelijk.

Ook deze kleine ingreep geeft u snel weer een frisse en een  stralende blik.

Maak nu telefonisch een gratis intake-afspraak met een van onze artsen! (0850160978 of 0617610625).

Voor foto’s en resultaten verwijzen wij u naar onze facebook-pagina. Daarnaast kunt door ons te liken of te delen deelnemen aan van onze acties:

https://www.facebook.com/Kleine-Cosmetica-110357350402004/

Call For Appoinment