Over Kleine Cosmetica

Kleine Cosmetica is een cosmetiche kliniek opgezet door bevriende artsen met jarenlange ervaring bij de grote Nederlandse behandelcentra’s. Meer aandacht en meer persoonlijk contact met de uitvoerende arts bevorderd namelijk het resultaat. Daarmee vervullen we uw verwachting in combinatie met professionele zorg zoals die in Nederland
gewenst is.

De kliniek van Kleine Cosmetica is gevestigd aan de Graafseweg 232 te Nijmegen. Centraal in deze stad treft u een stijlvolle villa aan met een ruime tuin en voldoende parkeerruimte. Ook hebben wij een vestiging Hattem aan de Achterstraat 28. Zo zitten we centraal tussen Zwolle, Apeldoorn en Deventer.

Kleine Cosmetica werkt met de hoogste kwaliteitsnorm. Dit betekent dat onze artsen u behandelen met instrumenten voor éénmalig gebruik in een steriele omgeving gebruik makend van hoogwaardig professionele apparatuur die u alleen in operatie kamers aantreft.

Maak nu telefonisch een gratis intake-afspraak met een van onze artsen! (0850160978 of 0617610625).

Voor foto’s en resultaten verwijzen wij u naar onze facebook-pagina. Daarnaast kunt door ons te liken of te delen deelnemen aan van onze acties:

https://www.facebook.com/Kleine-Cosmetica-110357350402004/

Call For Appoinment