Hair rescue stamcelactivatie

Hair rescue stamcelactivatie

Er is nu een nieuwe, revolutionaire techniek die jouw eigen hoofdhaar teruglaat groeien. Deze techniek wordt Stamcelactivatie genoemd. Hierbij worden je eigen stamcellen als het ware wakker geschud en beginnen weer haren te vormen. In een niet invasieve behandeling worden groeifactoren, growth factors, in contact gebracht met de haarschachten. Hiervoor wordt een Permanent Make-up apparaat gebruikt . Deze growth factors, die zijn ontwikkeld in de stamceltechniek, zetten je eigen stamcellen aan tot het produceren van jouw eigen haar.

Resultaat is afhankelijk van een aantal persoonlijke factoren:
* Hoeveelheid haar wat nog aanwezig is
* Dikte van de bestaande haren
* Algemene persoonlijke groeisnelheid van het haar

Toepassingen 

Wenkbrauwen
Veel vrouwen verliezen met het verstrijken van de jaren veel wenkbrauwhaar. Permanente make- up is hiervoor een goede oplossing, maar elke pigmentatie is mooier als u ook nog echt haar heeft.

Haren
Met stamcelactivatie je eigen haren weer terug! Bij een persoon met dunner wordend haar wordt het proces van follikels aanmaken verstoord. De ‘stamcelbehandeling’ activeert juist dit proces. Het resultaat is dat bestaande haren dikker worden en er ook nieuwe haren ontwikkelen. Deze techniek is geschikt voor mannen en vrouwen.

Baard
Heeft u last van kale plekken door de baard heen? Dan is deze behandeling voor u een efficiënte oplossing. De baard wordt na behandeling weer mooi vol.

Resultaat

Na vier weken kunt u al de eerste resultaten zien en kunt u terugkomen voor de volgende sessie. Bestaande haren worden dikker en vaak ontwikkelen er nieuwe haren. De meeste mensen zien/voelen de eerste resultaten in 4 tot 6 weken. De hoeveelheid benodigde behandelingen is voor iedereen verschillend, maar ligt gemiddeld tussen de drie en vijf behandelingen.

Call For Appoinment